De Geyndt Carrosserie

De Geyndt Carrosserie (DGC) is een gespecialiseerde carrosseriehersteller. Wij herstellen schade aan alle types wagens van alle merken zoals Audi, BMW, Volvo, Volkswagen, Porsche enz. Hoe klein of groot ook de schade, onze vakmannen herstellen uw wagen als nieuw.

Iedereen kan bij ons terecht : particulieren, bedrijven , verzekeringsmaatschappijen , leasingmaatschappijen, garages en automerkverdelers.

Op alle herstellingen die we uitvoeren bieden wij 3 jaar garantie.

DGC is aangesloten bij Go Smart Repair wat resulteert in extra kwaliteitsgarantie! Een gedreven team van ervaren medewerkers maakt gebruik van uiterst moderne apparatuur en bieden u een snelle en vlotte service. Bij DGC is er voor elk schadegeval een aangepast programma

Contacteer ons

Total repair

Schade aan je wagen? Een zwaar auto-ongeluk gehad? Geen probleem! DGC herstelt alle merken met originele wisselstukken tegen de overeengekomen prijs binnen de afgesproken termijn.

One day repair / Smart repair

Kleine krasjes en ongelukjes hoeven er niet voor te zorgen dat U uw auto een lange tijd kwijt bent. Met onze one-day repair/smart repair kunnen we dergelijke probleempjes in een oogwenk voor u oplossen. Dankzij de nieuwe technieken en een veel snellere doorstroming van onze nieuwe processen wordt de wachttijd miniem. De onderdelen moeten meestal niet vervangen of gedemonteerd worden. Door gebruik te maken van nieuwe technieken verkleint uw factuur merkbaar. Voor alle betalende partijen (uzelf en / of verzekeraar) is dit een belangrijk voordeel.

Aluminium herstellen

De autowereld is een wereld in verandering waar het milieu een steeds grotere rol speelt. Daarom zijn in vele wagens staal vervangen door lichter aluminium. Ook DGC volgt deze veranderingen op de voet en evolueert mee. Bij ons kan U ook terecht om aluminium te laten herstellen.

Autoruiten

Uw autoruit vervangen of herstellen? Een sterretje in uw autoruit of grotere schade? Wij herstellen of vervangen uw autoruit. Bij DGC bent U aan het juiste adres!

Voor alle hersteltechnieken bieden wij een professionele en betaalbare oplossing op maat.